13.8 C
Herentals
vrijdag 30 oktober 2020

FC Antwerp schittert nu ook tegen Tottenham

FC Antwerp heeft nu ook zijn thuismatch in de Europa League gewonnen. Tegen Tottenham werd het 1-0 met een goal van Refaelov. Antwerp liet in de 2e helft nog enkele wenkende kansen liggen. FC Antwerp is de fiere leider in zijn groep. Andere uitslagen: AA Gent-Hoffenheim: 1-4, Benfica-Standard: 3-0.

Club Brugge – Lazio Roma: 1-1

Club Brugge speelde in zijn 2e wedstrijd in de Champions League 1-1. Vanaken maakte de 1-1 vanop de stip. Club Brugge is leider in de groep. Donderdagavond is er Europa League met Antwerp-Tottenham, AA Gent-Hoffenheim en Benfica-Standard.

Triatlete Tine Deckers stopt carrière

Triatlete Tine Deckers uit Grobbendonk stopt met haar carrière. Normaal zou ze nog de triatlon van Lanzarote en die van Grimbergen afwerken. Corona gooit roet in het eten. Tine Deckers won o.a. 5 keer de Iron Man van Nice.

KVC Westerlo – Deinze al voor 3e keer uitgesteld

De inhaalwedstrijd KVC Westerlo - Deinze van maandagavond is uitgesteld. Bij Deinze werden er meer dan 7 spelers en mensen uit de entourage positief bevonden op corona. Bij KVC Westerlo zijn er geen besmettingen vastgesteld. Het is al de derde keer dat de wedstrijd wordt uitgesteld. Een nieuwe datum is er nog niet.

RWDM – Lierse Kempenzonen uitgesteld

RWDM - Lierse Kempenzonen van zaterdagavond is door coronabesmettingen bij RWDM uitgesteld. Een nieuwe datum voor de wedstrijd is nog niet vastgesteld.

Geen publiek meer bij eerste klassevoetbal

Er is geen publiek meer toegelaten bij voetbalwedstrijden in 1A en 1B. Dit voor de coronaveiligheid. In de eerste nationale zijn bovendien al 3 wedstrijden afgelast omdat één van de teams teveel coronabesmettingen telt. De uitgestelde wedstrijden: Eupen-KV Mechelen, Cercle Brugge-Moeskroen, Charleroi - Waasland Beveren.

RWDM – Lierse Kempenzonen in gevaar door corona

De zaterdagavondwedstrijd tussen RWDM en Lierse Kempenzonen komt in gevaar door coronabesmettingen. Bij RWDM zijn vier spelers en 2 stafleden coronapositief samen met nog 9 leden bij de club. In totaal 15 man dus. Donderdag worden zowel bij RWDM als Lierse Kempenzonen de spelers en staf getest.

Mathieu van der Poel waait in de gracht

Opschudding woensdag in de Driedaagse van De Panne. De renners van deze wielerklassieker van één dag kregen fel af te rekenen met de wind. Opschudding in de kopgroep van het peloton toen Mathieu van der Poel door een rukwind in een diepe gracht werd geblazen. Hij kon uit de gracht klauteren en nam...

Geen voetbal in eerste nationale bij Dessel en SK Heist

Door corona zijn de wedstrijden in eerste nationale van het voetbal uitgesteld tot en met 8 november. Geen voetbal dus voor Dessel Sport en SK Heist.

KVC Westerlo slechts gelijk op Lommel Utd

KVC Westerlo speelde zaterdagavond 1-1 op het veld van Lommel Utd. Ciçek opende de score voor KVC Westerlo. Voor de rust maakte Zaroury voor Lommel Utd nog gelijk. Na de rust kreeg Lommel Utd heel wat kansen en KVC Westelo mocht blij zijn dat er niet meer werd gescoord. Het is voor KVC Westerlo al het 3e...

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS