10.6 C
Herentals
dinsdag 18 mei 2021
Home Gemeente Westerlo

Westerlo

Nieuws uit Westerlo, Oevel, Tongerlo, Zoerle-Parwijs, Voortkapel,...

KVC Westerlo lonkt naar Jonas De Roeck

KVC Westerlo hoopt Jonas De Roeck te strikken als nieuwe T1. Hij moet Bob Peeters opvolgen. De Roeck was T2 bij Anderlecht en wil nu ergens hoofdcoach worden. Doelman Berke Özer die twee jaar gehuurd werd bij Fenerbaçhe verlaat KVC Westerlo en keert naar zijn moederclub terug.

KVC Westerlo, KFC Houtvenne en Real Noorderwijk gaan samenwerken

KVC Westerlo, KFC Houtvenne en Real Noorderwijk gaan samenwerken. De samenwerking wordt dinsdagvoormiddag in het voetbalstadion van KVC Westerlo ondertekend. KVC Westerlo zal er een samenwerkingsverband zal ondertekenen met KFC Houtvenne, Real Noorderwijk en Daltonatheneum Het Leerlabo.

Dieven stelen zes fietsen en speedpedelec

Dieven stalen uit een tuinhuis van een woning aan de Oevelsedreef in Westerlo zes fietsen en een speedpedelec. Ook namen ze een boormachine mee.

Trainer Bob Peeters weg bij KVC Westerlo

Bob Peeters is geen trainer meer bij KVC Westerlo. De tegenvallende prestaties van zijn team in 1B doen hem de das om. KVC Westerlo hoopte via barragewedstrijden en de 2e plaats toch te promoveren. Het werd een teleurstellende 4e plaats. Bob Peeters was sinds 2017 aan de slag als T1 van KVC Westerlo.

Daf Oevel neemt pauze na staking in fabriek Eindhoven

Vrachtwagenproducent DAF in Oevel schort woensdag de productie 1 dag op. Samen met het verlengde weekend kan zo het verlies van productie in de fabriek in Eindhoven opgevangen worden. Daar liep de productie door een staking achterstand op.

KVC Westerlo wint op Standard met 1-3

KVC Westerlo won een oefenmatch op Standard met 1-3. Ciçek, Yameogo en Vetokele scoorden de goals voor de Kemphanen.

Motorrijder valt aan werken E313

Dinsdagochtend is rond 6u op de E313 richting Antwerpen, ter hoogte van de werken aan Geel-Oost een motorrijder ten val gekomen. Hij was de controle over het stuur van zijn motor verloren. De man is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Er was een tijdje verkeershinder.

Ongevallen E313 Geel-Oost en Tessenderlo kosten leven aan chauffeur

Op de E313 richting Antwerpen is maandagmiddag rond 11.30u een ongeval gebeurd. Een paardentrailer reed er achteraan in op een vrachtwagen. De chauffeur van de trailer moest door de brandweer uit zijn wagen bevrijd worden. Hij is zwaargewond naar het ziekenhuis gevoerd. In de file van het ongeval reed ter hoogte van Tessenderlo...

Koop nu al je tickets voor musical 1830

Een hoopvolle strategie vanuit de cultuur- en eventsectorDe cultuur- en eventsector heeft een opstartplan klaar en dat stemt ons heel positief. Met dit voorstel zou 1830 perfect kunnen voldoen aan alle parameters en op een veilige manier kunnen doorgaan. Na het laatste Overlegcomité hebben we helaas nog geen 'go' voor dit voorstel. Wij zijn verplicht om te wachten tot...

KVC Westerlo sluit competitie af met punt tegen Brugge NXT

KVC Westerlo sloot zaterdagavond de competitie in 1B af met een 1-1 gelijkspel tegen Brugge NXT. Vaesen bracht KVC Westerlo op het half uur op 1-0. Na de rust scoorde De Cuyper voor Brugge Nxt de gelijkmaker. Zondagnamiddag speelt Lierse Kempenzonen zijn laatste match thuis tegen RWDM. Aanvang: 18u.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS