13.8 C
Herentals
vrijdag 30 oktober 2020
Home Gemeente Westerlo

Westerlo

Nieuws uit Westerlo, Oevel, Tongerlo, Zoerle-Parwijs, Voortkapel,...

KVC Westerlo – Deinze al voor 3e keer uitgesteld

De inhaalwedstrijd KVC Westerlo - Deinze van maandagavond is uitgesteld. Bij Deinze werden er meer dan 7 spelers en mensen uit de entourage positief bevonden op corona. Bij KVC Westerlo zijn er geen besmettingen vastgesteld. Het is al de derde keer dat de wedstrijd wordt uitgesteld. Een nieuwe datum is er nog niet.

KVC Westerlo speelt gelijk op Deinze: 2-2

KVC Westerlo leek op Deinze op weg naar de zege maar Mertens scoorde alsnog de gelijkmaker voor de thuisploeg. Diezelfde Mertens had Deinze op 1-0 gebracht maar Perdechizzi en Vetokele bogen de stand in het voordeel van KVC Westerlo om. Zelfs na de 1-2 strandde een bal van Brüls op de lat en schoot Dierckx op de paal....

Bestuurder gewond bij botsing tussen marktwagen en personenwagen

Ziekenwagen, ambulance
Bij een botsing tussen een martkwagen en een personenwagen op de fly-over in de Snelwegstraat in Oevel is de bestuurder van de personenwagen gewond geraakt.

Duiven Zoerle-Parwijs moeten niet aan de pil

De wilde duiven in het centrum van Zoerle-Parwijs moeten nog niet aan de pil. Het probleem met de duivenoverlast rond het Sint-Antoniuspleintje is er al langer bekend. De duiven vinden de nabijheid van de woningen van sociale bouwmaatschappij Zonnige Kempen erg leuk en verblijven er maar al te graag. Toch zorgen ze met o.a. hun uitwerpselen voor...

Restauratiepremie voor Kasteel de Merode

De bevoegd minister trekt een restauratiepremie uit voor het Kasteel de Merode in Westerlo. De zoldervloer van de donjon van het kasteel moet dringend gerestaureerd worden. Het bedrag van de premie wordt niet meegdeeld.

Stormloop op snelle testkits covid-19

Bij apotheek Lloyds Pharma in Westerlo verwachten ze de volgende dagen een stormloop voor de testkits van covid-19. Een eenvoudige prik in de vinger en je resultaat is na een kwartier bekend. De zogenaamde PCR-test die gebruikt wordt in de triagecentra zijn wel betrouwbaarder.

Weg- en rioleringswerken Hoog Heultje doen je omrijden

Er starten weg- en rioleringswerken in de Sint-Annekestraat en Hemeldonk in Heultje. Dat zijn 2 zijstraten van Hoog Heultje. Hoog Heultje is de verbindingsweg tussen Heultje en Westmeerbeek. In de Sint-Annekestraat starten de werken eerst, in januari volgt Hemeldonk. Er is een omleiding voorzien via Hulshout en Booischot. Auto's moeten rondrijden, voetgangers en...

KVC Westerlo slechts gelijk op Lommel Utd

KVC Westerlo speelde zaterdagavond 1-1 op het veld van Lommel Utd. Ciçek opende de score voor KVC Westerlo. Voor de rust maakte Zaroury voor Lommel Utd nog gelijk. Na de rust kreeg Lommel Utd heel wat kansen en KVC Westelo mocht blij zijn dat er niet meer werd gescoord. Het is voor KVC Westerlo al het 3e...

Lommel Utd-KVC Westerlo en Lierse K.-Union

KVC Westerlo trekt zaterdagavond in 1B naar Lommel Utd. Zondagavond speelt Lierse Kempenzonen thuis tegen Union. Vanaf 2e amateurklasse tot in vierde provinciale zijn alle matchen door corona voor onbepaalde tijd uitgesteld.

KVC Westerlo bekert verder, SK Heist uitgeschakeld

KVC Westerlo won met 5-1 van Hades en plaatste zich voor de 1/16 finales van de Beker van België. SK Heist is uitgeschakeld na 4-0 verlies in Union.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS