30.9 C
Herentals
woensdag 12 augustus 2020
Home Gemeente Westerlo

Westerlo

Nieuws uit Westerlo, Oevel, Tongerlo, Zoerle-Parwijs, Voortkapel,...

Man gewond bij brand in keuken

Dinsdagavond heeft het rond 21u gebrand in de keuken van een woning aan de Gerststraat in Heultje (Westerlo). Bij de brand raakte de bewoner lichtgewond. Hij kreeg ter plaatse verzorging. De brandweer had de brand snel onder controle. De woning achter de woning waar het brandde kon gevrijwaard worden. De getroffen woning liep heel wat rook- en...

Lierse Kempenzonen verliest, KVC Westerlo wint

Lierse Kempenzonen verloor een oefenmatch in en tegen Deinze met 2-0; KVC Westerlo won zijn oefenmatch tegen Knokke met 4-2. Vetokele scoorde driemaal, Dierckx één keer.

KVC Westerlo blijft in 1B

KVC Westerlo heeft ongelijk gekregen van de kortgedingrechter in zijn vraag om volgend seizoen toch in 1A te voetballen. KVC Westerlo blijft in 1B. Het opent de competitie tegen Lierse Kempenzonen.

Utrecht Beloften-KVC Westerlo: 2-2

KVC Westerlo heeft zijn oefencampagne in Nederland afgesloten met een oefenwedstrijd tegen de Beloften Utrecht. KVC Westerlo kwam in de eerste helft 2-0 achter. In de 2e helft konden Ephestion en Janssens de 2-1 en 2-2 scoren. foto's: KVC Westerlo

Fietser en bromfietser gewond bij ongeval

ambulance, ziekenwagen (112)
Bij 2 ongevallen in Westerlo zijn een fietser en een bromfietser gewond geraakt. Het eerste ongeval gebeurde in de Mechelsestraat in Oevel. Een auto botste er met een bromfiets. De bromfietser moest naar het ziekenhuis. In de Merodedreef in Westerlo botste een auto met een fietser. De fietser raakte gewond.

KVC Westerlo dagvaart KBVB en Pro League

KVC Westerlo dagvaart de KBVB (de Belgische Voetbalbond) en de Pro League in kortgeding voor de ondernemingsrechtbank. De Kemphanen stellen dat ze bij de competitiehervorming van 1 A benadeeld werden. OH Leuven en Beerschot werden vorige week vrijdag opgevist en stijgen. Ook al had KVC Westerlo de meeste punten in 1B. Dinsdagochtend wordt er...

KVC Westerlo verliest oefenmatch tegen Vitesse

KVC Westerlo heeft vrijdagnamiddag een oefenmatch op het veld van Vitesse verloren met 4-2. Vetokele bracht KVC Westerlo op voorsprong. Daarna kwam Vitesse terug, ging er op en er over: 4-1. Soumah kon nog tot 4-2 milderen. foto: KVC Westerlo

Inbrekers stelen fiets en bosmaaier

In Westerlo werd ingebroken op 2 plaatsen. In de Dennenstraat in Oevel werd uit een tuinhuis een bosmaaier gestolen. In de Boerenkrijglaan in Westerlo verdween een fiets.

Dieven stelen materiaal uit garage en bestelwagen

Dieven hebben op 2 plaatsen in Westerlo werkmateriaal gestolen. Ze drongen een vrijstaande woning in de Jaak Lemmenslaan in Zoerle-Parwijs en stalen werkmateriaal. Hetzelfde gebeurde uit een geparkeerde bestelwagen aan Lossing in Westerlo.

Kapelse Midweek Classic afgelast

De organisatoren van de Kapelse Midweek Classic hebben de organisatie van de wielerwedstrijden gepland voor woensdagavond afgelast. De strenge coronamaatregelen zijn daarvan de oorzaak. In 2021 keert de Kapelse Midweek Classic terug op de kalender als 'open provinciaal kampioenschap'. Voor de organisatoren alvast een opstekeer.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS