9.3 C
Herentals
donderdag 25 februari 2021

Kerkhof krijgt afscheidsplek

Het kerkhof in Vorselaar krijgt volgend jaar een afscheidsplek. Het budget voor die afscheidsplek is ingeschreven in de begroting 2022. De afscheidsplek wordt geïntegreerd in het kerkhof.

Thomas More organiseert Roem! voor studenten

Thoma More hogeschool pakt donderdagavond uit met Roem! Met deze online show wil de hogeschool de studenten een hart onder de riem steken. Ze worden opgevrolijkt met show, humor, ... De studenten worden met het evenement beloond en prima naar het 2e semester gestuwd. Roem! gaat donderdag 18 februari om 20u online. Er...

Vorselaar Smaakt met 700 maaltijdboxen

De horeca- en restaurantuitbaters van Vorselaar hebben zaterdag liefst 700 maaltijdboxen bedeeld onder de inwoners. De boxen waren in een minimum van tijd uitverkocht. De actie kadert onder de noemer 'Vorselaar Smaakt'.

ACTIEV pakt in Vorselaar te snel verkeer aan

De partij ACTIEV toont zich na de voorbije gemeenteraad tevreden met de genomen beslissingen inzake verkeersveiligheid in de gemeente. Het plaatsen van een slagboom op het grondgebied Zandhoven in het grensgebied met Vorselaar zorgt voor minder verkeer in Vorselaar. In de gemeente worden ANPR-camera's geplaatst op Heiken, in de...

Tom Van Gestel ontvangt Ensor voor Vos en Haas

Tom Van Gestel, een regisseur uit Vorselaar, heet op de Ensoravond een Ensor ontvangen voor zijn animatiereeks Vos en Haas. Van Gestel runt de animatiestudio Fabrique Fantastique, was ook daarmee genomineerd, maar viel in die categorie buiten de prijzen.

Restaurant De Wingerd botst met Camping Dinner op coronakafka

Begrijpe wie begrijpe kan. De uitbaters van restaurant De Wingerd in Vorselaar konden tweemaal succesvol een take-away voor eigenaars van een mobilhome verzorgen. Het voorbije weekend konden de mensen met een mobilhome in Vorselaar op de parking van De Wingerd van een viergangenmenu genieten. Ook op andere plaatsen in Vlaanderen gebeurde dat. Volgens...

Restaurant De Wingerd plant 2e Camping Dinner

De uitbaters van restaurant De Wingerd in Vorselaar pakken na het succesvolle voorbije Camping Dinner uit met een 2e editie. Dat gaat door op zaterdag 27/2. Aankomst 18u, start 18.30u. Menu: 4 gangen verras-me-nu Overnachten en ontbijt mogelijk.

Vrachtwagen met lading paté in berm naast E34

Een vrachtwagen geladen met blokken paté is donderdagochtend op de E34 richting Nederland, op de grens van Zandhoven en Vorselaar van de weg geraakt en in de berm gevlogen. De lading paté vloog door de voorkant van de vrachtwagen naar buiten en belandde deels op de parallelweg. De brandweer moest de parallelweg opruimen.  De...

Zaal Edma verdwijnt en maakt plaats voor appartementen

De gekende concertzaal Edma in het centrum van Vorselaar verdwijnt. Ze maakt na een brand die in juli vorig jaar de zaal beschadigde plaats voor een appartementsblok. Zaal Edma was vroeger een cinema en werd daarna omgevormd tot een concertzaal.

Uitbreiding lokale bedrijvenzone Sassenhout

IOK gaat de bedrijvenzone  aan Sassenhout in Vorselaar uitbreiden. Er komt een insteekweg via Sassenhout. Het gebied wordt klaargemaakt voor kleine bedrijven die geen hinder veroorzaken. Hoeveel bedrijven er terecht kunnen zal later blijken.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS