24 C
Herentals
zondag 9 augustus 2020

Jan Bakelants en Wout van Aert aan zet in Milaan-Sanremo

Zaterdag wordt in Italië de wielerklassieker Milaan-Sanremo gereden. De wielerfans uit het Neteland kijken uit naar de prestaties van topfavoriet Wout van Aert en de prestatie van Jan Bakelants. Het wordt een heerlijke wielernamiddag.

Natuurpunt annuleert fietstochten

Natuurpunt Vorselaar heeft de fietstochten van zondag 2 en 23 augustus geannuleerd. Reden: de coronadreiging.

Brand maakt 3 appartementen onbewoonbaar

Een felle brand heeft vrijdagnamiddag 3 appartementen boven zaal Edma in de Kerkstraat in Vorselaar onbewoonbaar gemaakt. Een van de bewoners had een pot op het vuur laten staan. Toen de brandweer arriveerde sloegen de vlammen al uit het dak. De zaal Edma liep schade op. Een van de bewoners werd met een lichte rookintoxicatie naar het...

Coronacijfers stijgen in Vorselaar

Gisteren zijn er in onze regio 15 nieuwe coronabesmettingen vastgesteld. Dat is wel een daling met 5 t.o.v. zondag. Opvallend is dat er in Vorselaar 3 bijkomende besmettingen waren. Ook in Lier waren er 3 nieuwe. In Geel, Rijkevorsel, Beerse, Turnhout en Westerlo kwam er één besmetting bij.

Herentals en Vorselaar zitten boven alarmdrempel corona

Met de bijkomende besmettingen met corona zitten de gemeenten Herentals en Vorselaar boven de alarmdrempel van corona. Die drempel ligt op 20 per 100.000 inwoners. De voorbije dagen steeg het coronacijfer in verschillende gemeenten in het Neteland. In Heist-op-den-Berg (1), Lier (4), Herentals en Kasterlee (2), Balen, Geel, Olen en Vorselaar (1).

Sportcafé De Dreef verkoopt mondmaskers t.v.v. De Troon

Steven en het team van Sportcafé De Dreef in Vorselaar laten nog maar eens hun goed hart zien. Onder het moto 'Genieten met verstand is ook plezant' verkopen ze in het Sportcafé mondmaskers voor het goede doel. De volledige opbrengst gaat naar het tehuis De Troon.

Zoontje Jos voor Jan Bakelants

Jan Bakelants, thuis in ziekenhuisbed
Wielrenner Jan Bakelants is voor de derde keer papa geworden. Zijn vrouw Daphne schonk hem een zoontje Jos. Zijn beide dochters Julia en Jane hebben er dus een broertje bij. Moeder en zoon stellen het wel.

OG Vorselaar hervat trainingen

Coach Marc Antonissen blaast woensdagavond bij OG Vorselaar verzamelen voor het nieuwe seizoen. OG Vorselaar treedt volgend seizoen aan in eerste provinciale en wil daar blijven.

Zomerscholen van start in de provincie

Vanaf vandaag maandag zijn o.m. in Vorselaar en Nijlen de zomerscholen gestart. Vrijwilligers geven les aan kinderen die het moeilijk hebben met een leerachterstand door de coronacrisis. Sport en spel worden er in de vakantieperiode afgewisseld met educatie. De provincie steunt de initiatieven.

Zomersessies op Camping De Zeven Geitjes

Het eerste terrasoptreden met D AND THE MP'S in een reeks van 4 of 5, we zien wel wat de zomer nog brengt. De toegang is gratis, reserveren is aangewezen als je er zeker bij wil zijn en kan via info@smile-events.be . De concerten gaan natuurlijk door volgens de geldende covid-maatregelen. Als bezoeker...

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS