30.9 C
Herentals
woensdag 12 augustus 2020

Olen

Nieuws uit Olen-Centrum, St-Jozef Olen, Onze-Lieve-Vrouw Olen

Geen extra besmettingen/positieve tests bij Plukon

Er zijn geen bijkomende besmettingen/postieve tests gevonden bij de werknemers van Plukon in Olen. De besmetting blijft beperkt tot één interimarbeider. Er werden in het bedrijf al 125 werknemers getest. Bij Plukon werken er een 200-tal werknemers.

Café Den Hoek gesloten door corona

De uitbater van café Den Hoek in Onze-Lieve-Vrouw Olen heeft in samenspraak met de burgemeester beslist om zijn café te sluiten. Iemand die in het café werkte en ook in Antwerpen werkte, testte positief op corona. De uitbater, drie werknemers en hun echtgenotes lieten zich ook testen en bleken positief. Ook één caféklant testte positief.

Politieburelen sluiten op dinsdag en donderdag

De politieposten van politie Neteland in Herenthout, Olen en Grobbendonk sluiten tot 1/9 op dinsdag en donderdag. Die dagen wordt je natuurlijk verder geholpen op het hoofdcommissariaat aan de Beukelaer-Pareinlaan in Herentals. Alle info vind je op www.politieneteland.be.

Gezinnen samen besmet: 5 in Herentals, 3 in Olen

Het aantal besmettingen in de Kempen is sterk gestegen. Was er gisteren nog maar één besmetting en dacht iedereen dat alles onder controle was, dan laten de nieuwe cijfers iets anders zien. In Herentals kwamen er 5 en in Olen 3 besmettingen bij. Het gaat om gezinnen die met elkaar in contact waren geweest....

Slechts één nieuwe besmetting in de regio

Met slechts één bijkomende besmetting in onze regio, één persoon in Olen werd positief getest, neemt het aantal besmettingen in onze regio opnieuw en al voor de derde dag op rij af. Positief nieuws om ons aan vast te houden.

Kinderfestival Keizer Kriek afgelast

Het kinderfestival Keizer Kriek in Olen is afgelast. Eerder werd ook het Kleinkunstfestival afgelast. Oorzaak: de verstrenging van de coronamaatregelen.

Olense diensten verwijderen 3.000 nesten processierups

De voorbije weken en maanden hebben de arbeiders van de technische dienst in Olen liefst 3.000 nesten van de processierups verwijderd. De Olenaars konden de nesten melden via de meldingskaart op de website van de gemeente. Ook nu kan dat nog. Er werden ook 40 nestkastjes gehangen voor mezen. De meeste van die nestkastjes zijn bewoond. De...

Villa Leemans Parkterras

De Nationale Feestdag wordt door de vzw Keizer Karel in Olen gevierd met een Parkterras in de tuin van Villa Leemans. Daar treden tussen 18 en 24u o.m. Funky D. en de Nootoplossing op. Er worden 400 mensen toegelaten. De organisatoren voorzien extra toiletten, genoeg handgels en mogelijkheden om je handen te wassen....

Politie pakt 59 actievoerders op bij Vanlommel

Agenten van de politie Neteland hebben samen met leden van het arrestatieteam uit Antwerpen maandag 59 actievoerders opgepakt. Die waren maandagochtend bij het vleesverwerkend bedrijf Vanlommel in Olen de gebouwen binnengedrongen en hadden zich vastgeketend vlak naast de kalveren die zouden geslacht worden. Het ging om actievoerders van de...

Auto uitgebrand op E313

Zondagavond is op de E313 in Olen richting Antwerpen een auto uitgebrand. De bestuurder had gemerkt dat er rook onder de motorkap vandaan kwam. Hij kon zijn auto nog op de pechstrook parkeren. Kort daarna vatte die vuur. De auto brandde uit. De rechterrijstrook was richting Antwerpen een tijdje versperd. Niemand raakte gewond.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS