10.6 C
Herentals
dinsdag 18 mei 2021
Home Gemeente regio Lier

regio Lier

Nieuws uit Lier, Ranst, Broechem, Zoersel, Malle...

Valse postbodes bestelen bejaarden

Valse postbodes hebben in Lier en Duffel alleenstaande bejaarden bestolen. Ze bellen aan de deur van een appartement aan en zeggen dat ze van bPost zijn en een aangetekende brief bij hebben. Wanneer de bejaarden naar beneden gaan blijkt een andere dievegge de flat van de bejaarde binnen te dringen en geld en juwelen te stelen.

Jens Naessens versterkt aanval Lierse Kempenzonen

Ook Jens Naessens is overtuigd geraakt van het project van Lierse Kempenzonen. De aanvaller tekende op het Lisp een contract voor één seizoen. foto: Lierse Kempenzonen

Lierse Kempenzonen herneemt op 14 juni

Lierse Kempenzonen dat al 7 nieuwelingen inhaald, hervat de voorbereiding op het nieuwe seizoen op maandag 14 juni. De week voordien leggen de spelers medische tests af. foto: Limbombe versterkt Lierse Kempenzonen de volgende 2 seizoenen

Politiecombi slipt en vernielt terras ijssalon

Een politiecombi heeft zondagavond op de Grote Markt in Lier het terras van het ijssalon Cherry & Berry vernield. Ook een fietsenstalling werd vernield. Gelukkig zaten er op dat moment geen klanten meer op de terrassen. De politiecombi was met loeiende sirenes en zwaailichten op weg naar een woningbrand in de Frederik Peltzerstraat...

Coronadode in woonzorgcentrum Borsbeek

In een woonzorgcentrum in Borsbeek is 1 bejaarde overleden na een uitbraak van corona van de Indische variant. Een andere bejaarde ligt in het ziekenhuis. Alle bewoners worden de volgende dagen opnieuw getest. Bezoek is er voorlopig tot woensdag niet meer welkom. In Puurs is dan weer Jos Hermans (96) overleden. Hij was...

Lierse Kempenzonen versterkt zich met Stallone Limbombe

Lierse Kempenzonen heeft zich versterkt met flankaanvaller Stallone Limbombe (30). Hij tekende een contract voor 2 seizoenen. Limbombe komt over van OH Leuven. Hij was eerder aan de slag bij Antwerp, AA Gent, PSV en OH Leuven.

Vaccinatiecentrum Lier zoekt ‘prikpartners’

Eerstelijnszone Pallieterland start met het Prikpartnerinitiatief. Dit kwam overwaaien uit Eerstelijnszone Meetjesland en werd aangepast en vorm gegeven op maat van Vaccinatiecentrum Pallieterland. Het initiatief wil mensen met elkaar verbinden in de strijd tegen Corona door elkaar te helpen bij de vaccinatie. Je kan zelf prikpartner worden of een prikpartner zoeken.

Nieuw terrein voor Lierse Kempenzonen

Op het Lisp zijn volop de werkzaamheden bezig van de aanleg van een nieuwe grasmat. Lierse Kempenzonen versterkte zich ondertussen met Guilaume De Schrijver. De Schrijver is een 24-jarige centrale middenvelder. De Schrijver trainde al twee weken mee met de Pallieters. Hij ondertekende een contract voor één seizoen.

Julia Van Hool (111), oudste Belg overleden

In het woonzorgcentrum Sint-Jozef in Lier is donderdagochtend Julia Van Hool (111) overleden. Ze zou volgende week op 7 mei 112 jaar oud worden. Julia Van Hool was de oudste Belgische inwoner en oudste inwoonster van de Benelux.

Politie Lier controleert op aanwezigheid huisnummers

De politie van de zone Lier gaat woningen controleren op de aanwezigheid van huisnummers. Dat is niet alleen belangrijk voor controles maar ook wanneer hulpdiensten aan een woning moeten zijn. De bewoner van een woning zonder huisnummer krijgt na controle 30 dagen om dat in orde te brengen.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS