13.8 C
Herentals
vrijdag 30 oktober 2020
Home Gemeente Kasterlee

Kasterlee

Nieuws uit Kasterlee, Lichtaart en Tielen

Crossduatlon Lichtaart afgelast

De organisatoren van de Crossduatlon Lichtaart, een organisatie op 8 november aan Floreal in Lichtaart, hebben hun manifestatie afgelast. De coronacrisis is hiervoor verantwoordelijk.

Fietser botst in bos met wandelaar

In de bossen naast de Herentalsesteenweg in Lichtaart gebeurde zondagvoormiddag rond 10.30u een botsing tussen een fietser en een wandelaar. De wandelaar, een 77-jarige man uit Olen werd lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. De fietser kwam er met de schrik vanaf.

Hel van Kasterlee sneuvelt door corona

De organisatoren van de Hel van Kasterlee, een zware winterduatlon, hebben beslist om de editie van 20 december te annuleren. De stijgende coronacijfers zijn daarvoor verantwoordelijk. Atleet Seppe Odeyn kon er dit jaar zijn vierde overwinning op rij behalen.

Wandelaars redden schaapje uit Kleine Nete

Wandelaars hebben zondagvoormiddag met vereende krachten een schaap uit de Kleine Nete in Lichtaart gered. Het schaapje kon uit zijn netelige positie gered worden nog voor de brandweer arriveerde.

Vrouw rijdt tegen brugpijler

Vrijdagavond is rond 20.45u een vrouw met haar wagen tegen een pijler van de brug onder de expressweg gereden. Dat gebeurde in de Beukenlaan in Lichtaart. De vrouw zat eerst gekneld in de wagen maar kon er later toch zelf uitgeraken. Ze is gewond naar het ziekenhuis gevoerd.

Oost-Vlaming heeft zwaarste pompoen van 1.024,5 kg

De Oost-Vlaming Mathias Willemyns heeft in Kasterlee het BK zwaarste pompoen gewonnen. Hij won met een pompoen van 1.024,5 kg. Willemyns troefde in Kasterlee 2 lokale pompoenkwekers af. Luc Vanheuckelom werd 2e met een pompoen van 925,5 kg. Herman Boons werd 3e met een pompoen van 978,5 kg.

Kasterlee wint in 3A op Meer

In derde provinciale A won Kasterlee met 0-2 op Meer. Flandria-Exc. Essen: 1-3, Achterbroek-Nieuwmoer: 2-2. Wedstrijden zondag: Oosthoven-White Star, Wortel-Poppel, Beekhoek-Poederlee, De Kempen B-Dosko.

Zaterdag BK zwaarste pompoen

Zaterdag 3 oktober start de Kastelse pompenmaand met de weging van de zwaarste pompoen. Dat gebeurt in het BK zwaarste pompoen. De weging gebeurt in de ruiterhal aan de Boekweitlaan in Kasterlee. Marc Vangeel wil er zichzelf opvolgen. Hij had vorig jaar de zwaarste pompoen met 1.016 kg en wil zichzelf opvolgen. In de ruiterhal zijn er...

Man uit Kasterlee en advocaat uit Westerlo opgepakt in drugsdossier

In het onderzoek in een drugszaak rond ex-rijkswachtbaas Willy Van Mechelen hebben speurders het voorbije weekend in Kasterlee Tom B. opgepakt. Hij verblijft normaal gezien in Marbella (Spanje) maar was nu naar ons land afgezakt voor het communiefeest van een kleinkind. De woning van Tom B. werd verzegeld. In de weide naast de woning stonden 6 pony's. Omdat...

Kaat Hannes gestopt als wielrenster

Kaat Hannes nam op het BK wielrennen voor dames afscheid als actief renster. Ze sukkelt met een hardnekkige liesblessure. Ze blijft wel in het wielrennen als ploegleidster bij het team van Doltcini-Corlyp Development Team. foto: archief

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS