30.9 C
Herentals
woensdag 12 augustus 2020
Home Gemeente Hulshout

Hulshout

Nieuws uit Hulshout, Houtvenne, Westmeerbeek

Woning uitgebrand in Westmeerbeek

Donderdagnamiddag is brand uitgebroken in een woning op de hoek van de Provinciebaan en de Vennekensstraat in Westmeerbeek. De brand ontstond aan een televisietoestel. De vlammen bereikten het dak. Niemand raakte gewond. De bewoner was niet thuis want hij verblijft bij zijn moeder.

Ramsel klopt Houtvenne in oefenmatch

Ramsel heeft de oefenmatch tegen het zes reeksen hoger gerangschikt Houtvenne gewonnen. Voor Ramsel scoorden De Graaf, Vandenbergh en De Wijngaert. Van een verrassende uitslag gesproken!

Dief steelt portefeuille uit auto

In Herselt heeft een dief uit een geparkeerde wagen aan Bleidenhoek een portefeuille uit een wagen gestolen. In Hulshout probeerde een dief in de Magazijnstraat in te breken in een bestelwagen. Dat mislukte.

Albert Heijn opent vestiging in Westmeerbeek en komt naar Geel

Woensdag opent op de voormalige site van La Corbeille in Westmeerbeek een vestiging van Albert Heijn. De supermarkt is er 1.500m2 groot. Het dak van de vestiging heeft 1.000 zonnepanelen. De supermarktketen heeft voor een vestiging aan de Molseweg in Geel een omgevingsvergunning aangevraagd. Albert Heijn bouwt er op de vorige site van...

Luminus organiseert vier online infosessies

Luminus organiseert op dinsdag 30 juni en woensdag 1 juli vier online infosessies voor de omwonenden van de industriezone Hulshout-Heultje. Tijdens deze infosessies legt het bedrijf zijn plannen uit voor de bouw van 5 windturbines. Deze kunnen elk jaar 34.700.000 kWh groene energie produceren, waarmee 13.500 ton CO2 per jaar vermeden wordt. Voor...

Gemeente behoudt wzc Berkenhof

De gemeente Heist-op-den-Berg gaat voor haar ouderenzorg samenwerken met de gemeente Hulshout. Op 30 juni bekijken beide gemeenten hoe ze de renovatie van het rusthuis en woonzorgcentrum gaan aanpakken. In Heist-op-den-Berg is er een nieuwbouw nodig voor wzc Berkenhof, in Hulshout is dat voor wzc Ter Nethe. Bedoeling is dat de problematiek van de ouderenzorg in een welzijnsvereniging...

Fietster gewond na aanrijding

In de Netestraat in Westmeerbeek (Hulshout) werd maandagochtend een 75-jarige fietster aangereden door een lichte vrachtwagen. De vrouw werd lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht.

Zussen bevallen op zelfde dag, met amper 10 minuten er tussen

De zussen Anne en Sofie Horemans uit Hulshout hebben vorige week woensdag voor een bijzondere prestatie gezorgd. Ze bevielen elk van een baby. Ook al was de bevalling van de babies anders uitgerekend. Tussen de beide bevallingen was er amper 10 minuten. De bevallingen gebeurden in het Heilig Hartziekenhuis in Lier. Sofie beviel...

Fietser en auto botsen

In de Vaartstraat in Hulshout botsten zaterdagnamiddag een fietser en een auto. De fietser, een 72-jarige man uit Heist-op-den-Berg werd gewond naar het ziekenhuis AZ Herentals gebracht.

Veel coronaboetes in politiezone Zuiderkempen

De lockdownmoeheid stijgt in de politiezone Zuiderkempen. In Hushout werden er het voorbije weekend 13 personen geverbaliseerd die het samenscholingsverbod overtraden. In Herselt werd een cafébaas betrapt die toch zijn zaak had geopend. Ook bij de plaatselijke hondenclub was er een overtreding.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS