12.2 C
Herentals
maandag 19 april 2021
Home Gemeente Hulshout

Hulshout

Nieuws uit Hulshout, Houtvenne, Westmeerbeek

GBS Strepestraat Hulshout dicht tot en met 1 februari

Door de bijkomende coronabesmettingen blijft de gemeentelijke basisschool, afdeling Strepestraat in Hulshout, dicht tot en met 1 februari.

Bijkomende besmettingen in GBS Hulshout

In de gemeentelijke basisschool in Hulshout zijn na de besmetting van vorige week na de massale testing 2 bijkomende besmettingen gevonden in het vijfde leerjaar en een bijkomende besmetting in het tweede leerjaar. De leerlingen van het 2e leerjaar zijn in quarantaine geplaatst. De school gaat maandag gewoon open. Ook de buitenschoolse kinderopvang is bereikbaar.

Drie leerlingen GBS Hulshout besmet met corona

Drie leerlingen van de gemeentelijke basisschool in Hulshout zijn besmet met de Britse variant van het coronavirus. De besmettingen werden vastgesteld in de klas 4B en in het vijfde leerjaar. De 83 kinderen van de school moeten tot en met 1 februari in thuisquarantaine. Op vraag van het gemeentebestuur worden alle activiteiten voor de jeugd dit weekend en...

Schouwbrand vernielt zolderverdieping

Woensdagvoormiddag was er rond 10.45u een schouwbrand in een woning aan de Molenstraat in Hulshout. De brand nam uitbreiding naar de zolderverdieping. In de woning is er veel rookschade. De bewoonster, een bejaarde dame, bleef ongedeerd.

Geen vijf windturbines op grens Hulshout-Westerlo

Vlaams minister voor Energie Zuhal Demir (N-VA) geeft geen vergunning voor de bouw van 5 windturbines op het industrieterrein van Hulshout/Westerlo. Er waren opmerkingen over de veiligheid en de nabijheid van woningen en een camping. De aanvrager van de vergunning, Luminus, kan nu naar de Raad voor Vergunningsbetwistingen, stappen.

Auto kantelt op zijkant bij botsing

Ziekenwagen, ambulance
Op het kruispunt van de Grote Baan en de Vaartstraat in Hulshout botsten donderdagavond rond 19.30u twee auto's. Een auto kwam op zijn zijkant terecht. De bestuurder is naar het ziekenhuis gevoerd.

AC Hulshout schrapt organisatie PK veldlopen

Corona doet nu ook het PK veldlopen van 10 januari in Hulshout schrappen. De organisatie is verschoven naar 2022.

Dief steelt werkmateriaal uit bestelwagen

Dieven hebben een hoeveelheid werkmateriaal gestolen uit een bestelwagen. Die stond geparkeerd in de Magazijnenstraat in Hulshout. De waarde van de buit bedraagt enkele duizenden euro's.

Houtvenne wint met 2-1 van Eendracht Aalst

Mols opende al in de 1' de score voor Houtvenne. Rond het halfuur maakte Cocchiere voor Aalst de gelijkmaker. 10' voor tijd scoorde Van Bauwel de 2-1, meteen de eerste zege voor Houtvenne. Zondag 11 oktober trekt Houtvenne naar Bocholt.

Houtvenne-Hoogstraten: 1-3

Houtvenne kwam op achterstand na goals van Verheyen en Van Zantvoort voor Hoogstraten. Van Aerschot kon in de 2e helft milderen maar Fall scoorde de 1-3.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS