30.9 C
Herentals
woensdag 12 augustus 2020
Home Gemeente Herselt

Herselt

Nieuws uit Herselt, Ramsel en Bergom

Brand legt 2 ha dennenbos in de as in Langdonken

Woensdagnamiddag heeft het gebrand in het natuurreservaat Langdonken in Ramsel. Wandelaars hadden de brand opgemerkt en verwittigden de brandweer. Vier posten van de brandweerzone Kempen; Geel, Westerlo, Herenthout en Aarschot kwamen ter plaatse met tank- en bluswagens. Omdat er geen wind was was de brand vlug omschreven. Twee van de 190 ha van het natuurgebied ging in...

Ramsel klopt Houtvenne in oefenmatch

Ramsel heeft de oefenmatch tegen het zes reeksen hoger gerangschikt Houtvenne gewonnen. Voor Ramsel scoorden De Graaf, Vandenbergh en De Wijngaert. Van een verrassende uitslag gesproken!

Dief steelt portefeuille uit auto

In Herselt heeft een dief uit een geparkeerde wagen aan Bleidenhoek een portefeuille uit een wagen gestolen. In Hulshout probeerde een dief in de Magazijnstraat in te breken in een bestelwagen. Dat mislukte.

Voetganger gewond na botsing met fietser

Ziekenwagen, ambulance
Op de Diestsebaan in Herselt raakte een voetganger gewond na een aanrijding door een fietser. De voetganger werd lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht.

Dieven stelen werkmateriaal uit schuur

Dieven hebben vermoedelijk in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken in een schuur aan Suikerberg in Herselt. Ze stalen er een hoeveelheid werkmateriaal.

Muzikale Vlaamse feestdag

De Vlaamse feestdag wordt in onze regio gevierd met heel wat muziek. Om 10u start in de tuin van Toerisme Westerlo de Vlaamse 111. De organisatie ligt bij www.wfm.be, de internetradio. In Herentals treedt om 16u de lokale band De Nootoplossing op. De band brengt op het buitenplein van...

Twee bestuurders lichtgewond bij botsing

Ziekenwagen, ambulance
Bij een botsing tussen 2 wagens op de Westerlosesteenweg in Herselt werden dinsdagavond rond 19u beide chauffeurs lichtgewond. De slachtoffers zijn een 49-jarige man uit Westerlo en een 20-jarige vrouw uit Herselt.

Dieven in chalet en woning

dieven, inbraak
Dieven hebben ingebroken in een leegstaande woning aan Smallerijt in Westerlo. Er was geen buit. Ook in een chalet aan de Langendonkenstraat in Herselt werd ingebroken. De omvang van de buit is er niet gekend.

Twee gewonden bij 2 botsingen

Bij 2 ongevallen in Herselt werden dinsdagnamiddag 2 personen gewond. Op de Averbodesteenweg botsten 2 wagens. Een 56-jarige vrouw werd daarbij gewond. In de Guido Vandenheuvelstraat botsten 2 bromfietsers. Een van hen werd lichtgewond naar het AZ Herentals gebracht.

Eén dader schietpartij Herselt opgepakt

De politie Zuiderkempen heeft een  van de voortvluchtige daders van de schietpartij van donderdagavond aan een woning in de Groenstraat in Herselt opgepakt. De man, een Nederlander, was gewond naar het ziekenhuis gegaan, en liet zich daar verzorgen. Waarschijnlijk ging de ruzie, vechtpartij en schietpartij over een drugszaak.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS