12.2 C
Herentals
maandag 19 april 2021
Home Gemeente Herselt

Herselt

Nieuws uit Herselt, Ramsel en Bergom

Glenn Van Asten speelt volgend seizoen bij Lille Utd

Glenn Van Asten speelt volgend seizoen voor Lille Utd in 3e afdeling van het nationale voetbal. Hij verlaat Houtvenne en stapt dus niet mee in het samenwerkingsproject van Houtvenne met KVC Westerlo.

Motorrijder omgekomen in Herselt

Zaterdagnamiddag is op de Begijnendijksesteenweg in Ramsel een motorrijder om het leven gekomen. Hij reed in de flank van een auto ie de baan opdraaide. Voor de 40-jarige motorrijder uit Hulshout kon geen hulp meer baten. De 32-jarige bestuurder van de wagen bleef ongedeerd. Door het goede weer gingen zaterdag heel wat motorrijders...

Huiszoekingen mestfraude

Parket en speurders hebben donderdagochtend een inval gedaan bij Greenergy in Herselt en de firma Koekhoven in Merksplas. Er zijn personen meegenomen voor verhoor. De inval kadert in een internationaal onderzoek naar mestfraude. Ook in onze buurlanden werden gelijktijdig invallen gedaan. In de provincie Antwerpen waren er 17 huiszoekingen. foto: archief

Staking in postsorteercentrum: minder post

Donderdagochtend hebben 35 van de 62 postbodes verbonden aan het postsorteercentrum in Heist-op-den-Berg het werk neergelegd. Ze deden dat omdat ze niet akkoord gaan met de nieuwe postrondes die voor hen uitgetekend werden. Door de actie was er minder postbedeling in de Heistse deelgemeenten en Herselt. Vrijdagochtend is er nieuw overleg. Komt er dan geen oplossing uit de...

Deze week starten inentingen woonzorgcentra Neteland

Deze week starten de inentingen in woonzorgcentra in het Neteland. De bewoners en verzorgenden in het wzc Sint-Barbara in Herselt krijgen op donderdag 7 januari de primeur, op vrijdag 8 januari is het wzc Lindelo in Lille aan de beurt, zaterdag 9/1 wordt er gevaccineerd in wzc Witte Bergen in Kasterlee.

Vrouw gewond door vallende tak

Ziekenwagen, ambulance
Op de weg aan de rand van het natuurdomein Hertberg aan herberg Mie Maan aan de Dietsebaan in Herselt is een vrouw woensdagnamiddag rond 15u gewond geraakt door een vallende tak. De vrouw is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Fietser en voetganger lichtgewond bij botsing

Donderdagmiddag botsten op Vuldershoek in Herselt rond 12.30u een voetganger en fietser. Beiden hadden verzorging nodig maar moesten niet naar het ziekenhuis.

Grijze afvalzak blijft in Grobbendonk, Olen en Kasterlee

De gemeenten Lille en Herselt voeren vanaf 1 januari het Diftar-ophalingssysteem van afval door IOK in. Dat betekent dat het restafval ook in die gemeenten gewogen wordt. Enkel in Olen, Grobbendonk en Kasterlee gebeurt de ophaling dan nog met restafvalzakken.

36-jarige fietser gewond in Herselt

Ziekenwagen, ambulance
Maandagvoormiddag is in Herselt een fietser aangereden. De 36-jarige fietser uit Olen is lichtgewond naar het ziekenhuis gevoerd.

Dieven plunderen 2 bestelwagens

Dieven hebben het voorbije weekend 2 bestelwagens gekraakt in Herselt. Aan de Blaubergsesteenweg was een dakwerker het slachtoffer. Hij is heel wat werkmateriaal kwijt. In de Goorstraat in Herselt werd er ingebroken in de bestelwagen van een bedrijf in grond- en wegenwerken uit Geel. De omvang van de buit uit die bestelwagen is niet meegedeeld.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS