30.9 C
Herentals
woensdag 12 augustus 2020
Home Gemeente Grobbendonk

Grobbendonk

Nieuws uit Grobbendonk en Bouwel

Tractor botst met 2 personenwagens

Op de Vierselsebaan in Grobbendonk botsten vrijdagavond een tractor en 2 personenwagens. 1 persoon raakte daarbij gewond en moest naar het ziekenhuis. De tractor verloor olie en die belandde in de gracht.

Elektriciteitspanne treft 2.000 gezinnen

Heel wat gezinnen (circa 2.000) in de regio Bouwel-Herenthout hebben zaterdagavond een tijdje zonder elektriciteit gezeten. De oorzaak van de panne lag in een defect aan de middenspanning in een cabine in Bouwel. De verkeerslichten aan De Lindekens in Bouwel vielen uit. De panne begon rond 21u. De technici van Fluvius hadden de...

Politieburelen sluiten op dinsdag en donderdag

De politieposten van politie Neteland in Herenthout, Olen en Grobbendonk sluiten tot 1/9 op dinsdag en donderdag. Die dagen wordt je natuurlijk verder geholpen op het hoofdcommissariaat aan de Beukelaer-Pareinlaan in Herentals. Alle info vind je op www.politieneteland.be.

Geen augustuskermis in Grobbendonk, wat met kermis Herentals?

De augustuskermis in Grobbendonk wordt geschrapt. Dit is een gevolg van de strengere coronamaatregelen. Het gemeentebestuur van Grobbendonk stelt de gezondheid van de burgers op de eerste plaats. Eenzelfde lot lijkt de septemberkermis van Herentals beschoren. Die begint normaal gezien op vrijdag 28 augustus.  

Politie zoekt getuigen 2 aanrijdingen met vluchtmisdrijf

De politie Neteland is op zoek naar getuigen van 2 aanrijdingen met vluchtmisdrijf. In de Doornstraat in Herenthout reed in de nacht van 25 op 26 juli een auto tegen een elektriciteitspaal. Die werd zwaarbeschadigd. De politie zoekt eventuele getuigen. In de Warme Handstraat in Grobbendonk vernielde een vermoedelijk...

Open Exoten: corona proof exotische planten kijken

Zondag 26 juli kan je aan Boshoven 27 in Grobbendonk corona proof naar de Open Exoten. Mooi in openlucht blijft de tuin van Johan Boeckmans, zoals hij het zelf noemt De Tropical Garden, meer dan een bezoek waard. De tuin nodigt je uit tussen 9 en 16u.

Brand in droogkast vernielt garage

Vrijdagmiddag heeft een defecte droogkast brand veroorzaakt in een garage aan Hanekam 7 in Grobbendonk. Toen de brandweer arriveerde sloegen de vlammen uit de garage. De brandweer kon verhinderen dat de vlammen oversloegen naar de woning of naar het omliggende bos. Niemand raakte gewond.

Jos Willems klopt Filip Joos en Frank Raes in verkiezing beste voetbalcommentator

Radiostem Jos Willems is 4e geëindigd in de verkiezing van beste Vlaamse voetbalcommentator. Hij moest enkel Rik De Saedeleer, Peter Vandenbempt en Jan Wauters laten voorgaan. Wel klopte hij raiomonumenten zoals Filip Joos, Carl Huybrechts en Frank Raes. Knappe prestatie van Jos in de verkiezing die door Sportmagazine georganiseerd werd.

Dakbrandje zorgt voor veel waterschade

De brandweer van Herenthout en Grobbendonk moesten een brandje blussen aan het dakgebinte van een woning aan Punt in Herenthout. De vlammen waren moeilijk te bestrijden. Uiteindelijk lukte dat. Er was heel wat waterschade in de woning.

Auto uitgebrand in garage van woning

Maandagavond rond 19 uur ’s werd de brandweer opgeroepen voor een brand in een garage van een woning aan de Van Craeyenhemstraat in Grobbendonk. In de garage stond een wagen, die volledig uitbrandde. De korpsen van Grobbendonk en Herenthout kwamen ter plaatse.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS