13.8 C
Herentals
vrijdag 30 oktober 2020
Home Gemeente Berlaar

Berlaar

Nieuws uit Berlaar, Berlaar-Heikant, Gestel, Melkouwen

Brandweer blust brandende VW Kever

De brandweer van Berlaar heeft woensdagvoormiddag in de Dorpstraat in Berlaar een VW Kever geblust. De chauffeur had rook onder de motorkap zien komen en kon de wagen nog op de parkeerstrook parkeren. Daar vatte de motor vuur. De brandweer kon de auto snel blussen. Door de wekelijkse markt was het erg druk in het centrum.

Doelpuntenfestival in Nijlen-Berlaar-Heikant

Nijlen en Berlaar-Heikant maakten er zaterdagavond een doelpuntenfestival van met 3-4 uitslag. Andere uitslagen: Betekom-Witgoor: 3-1, Diest-De Kempen: 1-1, Beringen-Racing Mechelen: 0-1, Wellen-Lille: 1-1.

Berlaar-Heikant oefent tegen Houtvenne

Berlaar-Heikant speelt donderdagavond om 20u een oefenmatch. Tegenstrever is Houtvenne. Update: wedstrijd is afgelast

Oud-strijder Bernard Huysmans overleden

De gemeente Berlaar treurt om het overlijden van Bernard Huysmans. Deze oud-strijder overleed op 96-jarige leeftijd in het Heilig Hartziekenhuis in Lier. Huysmans maakte naam als verzetsstrijder tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na de Tweede Wereldoorlog ontpopte hij zich tot een gewaardeerd en gelauwerd fotograaf. Vooral natuurfotografie trok hem zeer aan.

Man die agentes aanviel blijft maand langer in cel

De man die vorige week in Berlaar 2 agentes aanvielen die een controle deden op het terras van café Doortje in de Stationstraat in Berlaar, blijft nog een maand langer in de cel. De 2 agentes raakten daarbij gewond. De man verscheen voor de raadkamer en daar werd zijn aanhouding met een maand verlengd.

Wildeman die agentes aanviel aangehouden

De dronken man die vrijdagavond op het terras van café Doortje in de Stationstraat in Berlaar 2 agentes aanviel is aangehouden. Hij moet vrijdag voor de raadkamer verschijnen. De politie van de zone Nijlen-Berlaar maakte er vrijdagavond de klanten en uitbater van het café er op attent dat het café om 23.15u nog open was. Terwijl de coronamaatregelen...

Controle sluitingsuur loopt uit de hand, 2 inspectrices politie gewond

De controle van het sluitingsuur van café Doortje in Berlaar is vrijdagavond uit de hand gelopen. De politie maakten de uitbater van het café er op attent dat het sluitingsuur voorbij was. Dat was niet naar de zin van een dronken klant op het terras van het café. Het kwam tot een vechtpartij waarbij 2 inspectrices van...

Brand in serviceflat, bewoner aan hand gewond

In  de nacht van donderdag op vrijdag heeft een keukenbrand in een serviceflat in het woonzorgcentrum Sint-Augustinus in de Legrellestraat in Berlaar onbewoonbaar gemaakt. De 89-jarige bewoner was rond 1.45u nog gestart met frieten bakken. Daarna was hij in slaap gevallen. De brandweer van Berlaar had de vlammen snel onder controle. De bewoner raakte gewond aan zijn...

Brandweer moet muurtje afbreken

De brandweer van Berlaar moest zondagavond een muurtje van een bankfiliaal in de Dorpstraat in Berlaar afbreken. Enkele stenen waren op een andere woning terecht gekomen. Omdat andere stenen op de stoep terecht dreigden te komen werd besloten het muurtje af te breken. De Dorpstraat was een tijdje afgesloten.

Wolf Billy uit regio verdwenen

Veehouders in de Kempen halen opgelucht adem. Wolf Billy is volgens de vereniging Welkom Wolf uit de regio verdwenen. Hij werd gespot op het drielandenpunt van België, Nederland en Duitsland. Mogelijk wordt het territorium van Billy door een andere wolf ingenomen.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS