1.7 C
Herentals
zondag 28 februari 2021

KVC Westerlo – Deinze

KVC Westerlo doet in de thuismatch tegen Deinze een gooi naar de 2e plaats in het klassement van 1B. Positief voor KVC Westerlo is dat ze op dat moment weten wat Seraing op het veld van Lierse Kempenzonen heeft gedaan. Abrahams is bij KVC Westerlo geschorst. KVC Westerlo-Deinze, zaterdagavond 20u.

Lierse Kempenzonen – Seraing

Lierse Kempenzonen speelt zaterdagnamiddag al om 16u tegen Seraing. Mits puntenwinst kan Lierse Kempenzonen de buren van KVC Westerlo een hart onder de riem steken in de strijd om de 2e plaats.

Jan Bakelants start in Franse klassiekers

Jan Bakelants staat zaterdag met zijn team niet aan de start van de Omloop Het Nieuwsblad en rijdt zondag ook niet in de klassieker Kuurne-Brussel-Kuurne. Bakelants rijdt zaterdag in Frankrijk met zijn team de FaunArdèche Classic en zondag de Royal Bernard Drome Classic.

Hertjes op wandel in centrum Herenthout

Een vrouw die zaterdagochtend met haar fiets richting werk reed, werd op de Nijlensesteenweg in Herenthout verrast door 2 reeën. Die liepen op een drafje richting centrum. De natuur dicht bij jouw in de buurt, heet dat dan.

DAF Trucks haalt groot contract leger binnen

DAF Trucks mag 879 all wheel drive FC Military trucks leveren aan het leger. DAF Trucks heeft het contract definitief binnengehaald. De productie van de cabines voor deze trucks gebeuren in de DAF-fabriek in Oevel. De eerste trucks worden in 2022 geleverd. De laatste trucks zullen in 2025 van de band rollen.

Brand legt woning in Noorderwijk in de as

Een zware brand heeft zaterdagochtend rond 2.45u een woning vernield in de Servaes Daemsstraat in Noorderwijk. De bewoner, een 54-jarige alleenstaande man, werd met rookintoxicatie naar het ziekenhuis gevoerd. Hij liep ook zware verwondingen op. De woning brandde volledig uit. De brandweer kon de naastliggende woning vrijwaren. Een woning aan de overkant van de...

Loket Vrije Tijd zoekt voetwegen en binnenpaadjes

Bij het Loket Vrije Tijd van de gemeente Herenthout zijn ze gestart met de inventarisatie van voetwegen en binnenpaadjes in de gemeente. Weet jij meer over het 'judopaddeke, het pissepaddeke, het koelebekepaadje, ... ? Neem dan contact op met het Loket Vrije Tijd via de website van de gemeente Herenthout.

Twee gewonden bij frontale botsing

Bij een frontale botsing tussen 2 wagens op het kruispunt van de P. Van Lommelstraat en de Geelseweg in Olen zijn vrijdagmiddag 2 gewonden gevallen. Beide wagens werden na de botsing naast de weg geslingerd. Een bestuurster moest door de brandweer uit haar wagen bevrijd worden en werd zwaargewond met o.a. een zware rugblessure naar het...

Graafmachine vliegt in brand op recyclagepark

Vrijdagvoormiddag is op het recyclagepark van Grobbendonk een graafmachine in brand gevlogen. De kraan brandde volledig uit. De machine wordt gebruikt in het gedeelte waar de composthoop ligt. De brand was snel geblust. Het containerpark bleef vrijdag voor de rest van de dag gesloten voor het publiek.

Dinsdag erehaag voor Jefke Prims

Dinsdag wordt in Grobbendonk Jefke Prims begraven. Jefke Prims overleed deze week thuis. Hij werd 71 jaar oud. Dinsdag wordt er op een ingetogen wijze een erehaag gevormd tussen het gemeentehuis van Grobbendonk en de nabijgelegen parochiekerk. Burgemeester Marianne Verhaert neemt op haar facebookpagina op mooie wijze afscheid van Jefke...

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS