6.6 C
Herentals
vrijdag 27 november 2020

Gulle schenkers verdenken jonge vrouw verkoop goederen

De politie onderzoekt de mogelijke verkoop van waardevolle geschonken en ingezamelde goederen. Een 22-jarige vrouw uit Berlaar wordt er door enkele gulle schenkers van verdacht geschonken goederen te hebben verkocht. De vrouw had op facebook verschillende groepen aangemaakt waarop ze goederen vroeg voor een inzameling voor het goede doel.

Snel ingrijpen brandweer redt 250 koeien

Donderdagavond heeft het rond 17u kort gebrand in een koeienstal in de Hinnenboomstraat in Hoogstraten. Door gensters bij laswerken was in combinatie met gassen uit een beerput een flinke rookontwikkeling en begin van brand ontstaan. De brandweer van Hoogstraten had het incident snel onder controle. De koeien bleven ongedeerd. De schade aan de stal bleef beperkt.

Nieuwe fase werken Pastorijstraat gestart

Een aannemer is in de Pastorijstraat in Berlaar met een nieuwe fase van de weg- en rioleringswerken gestart. Er wordt nu gewerkt vanaf sporthal Stapveld tot aan het kruispunt met de Beerslaan en het Diamantpark. De omleiding via de Itegembaan, Heibergstraat en Bevelsesteenweg blijft. Voor voetgangers en fietsers wordt een...

Witte blokken tractorsluis Zelle al verschoven

De tractorsluis op Zelle in Herenthout die sluipverkeer moet verhinderen tussen Herenthout en het industriegebied Klein Gent is al deels vernield. Enkele onverlaten hebben de witte blokken langs de kant in de berm gekieperd zodat ze met de wagen kunnen passeren. Mogelijk komen er nieuwe blokken die verankerd worden aan de elektriciteitspaal. Die kunnen dan niet meer...

Geen coronacijfers door computerproblemen

Door computerproblemen bij Sciensano konden er voor woensdag geen cijfers voor de coronabesmettingen meegegeven worden.

Politie onderzoekt zaak oplichting goedereninzameling

De politie is op vraag van enkele mensen uit Berlaar is de politie een onderzoek gestart naar een geval van oplichting. Een 22-jarige vrouw zamelt via facebook goederen in voor kansarmen. Volgens enkele schenkers heeft de vrouw een aantal goederen verkocht.

Persoon gegrepen door trein

In Berlaar is woensdagavond een persoon gegrepen door een trein. Dat gebeurde even voorbij de overweg aan de Smidstraat in Berlaar. Het treinverkeer tussen Lier en Heist-op-den-Berg lag daardoor rond 22u stil. De NMBS legde vervangbussen in. Verwacht wordt dat de treinen donderdag gewoon kunnen doorrijden.

Politie onderzoekt dood vrouw in Grobbendonk

De politie Neteland onderzoekt de mysterieuze dood van een vrouw in Grobbendonk. Ze werd gevonden op straat in de Nijverheidsstraat in Grobbendonk. Aan een ambulancier kon ze nog meedelen dat ze een ongeval had gehad. Uiteindelijk overleed ze aan haar verwondingen. Haar fiets werd gevonden in het centrum van Grobbendonk. Mogelijk werd de vrouw slachtoffer van een...

Drie vrachtwagens uitgebrand op parkeerterrein Vorselaar, één chauffeur overleden

Drama op het parkeerterrein langs de E34 richting Antwerpen in Vorselaar. Daar botste woensdagochtend rond 4u een vrachtwagen achteraan op een stilstaande vrachtwagen. De vrachtwagen vloog in brand. Ook een derde vrachtwagen brandde uit. Een vrachtwagenchauffeur kwam daarbij om het leven. Richting Antwerpen is er één rijstrook versperd.

Brandje bij Gheys in Mol

Dinsdagnamiddag was er een kort brandje in de verwarmingsinstallatie van een spuitcabine bij de firma Gheys aan de Kanaalstraat in Mol. De brandweer had de vlammen snel onder controle. De schade is beperkt, niemand raakte gewond.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS