Musicalspektakel 1830 in laatste rechte lijn

De nationale feestdag betekent een defilé in Brussel, geen vuurwerk, wel repetities voor het musicalspektakel 1830 op het Kasteel de Merode in Westerlo.

De voorbije dagen werd er op verschillende locaties in er rond het kasteel druk gerepeteerd. De decors werden opgebouwd. Je krijgt nu al zicht op het eigenlijke muziekspektakel.

Het publiek krijgt in een Hollandse tent en in een Belgische tent de visie van beide partijen op de gebeurtenissen van 1830 in Brussel. In de Belgische tent zullen de toeschouwers zich zeker vergapen aan de bijna originele gevel van de Muntschouwburg. Actie zal er ook zijn in het café en de gevangeniscel. Ook de Nederlandse tent heeft een knap decor. De decors zijn het werk van Icarus uit Lier.

Het slotspektakel omhelst een groot slotspektakel 1830 in een grote tent.

De première van de musical 1830 is op 6 augustus. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Wel pas voor de voorstellingen vanaf 12 augustus.

Alle info op www.1830.be

DELEN
Vorig artikelIkea Wilrijk even dicht na bedreiging
Volgend artikelStad investeert in 12 elektrische wagens
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.