Isaura O’Gara wil titel van Miss Fashion 2022

Isaura O’Gara doet eind volgende maand een gooi naar de verkiezing van Miss Fashion 2022. Precies 5 jaar na haar kandidatuur voor Miss België wenkt nu toch een toffe bekroning.

Isaura O’Gara zet haar ambitie kracht bij met de levenswijsheid ‘als je jezelf blijft doorzetten, kan je alles bereiken in je leven’.

De Herentalse schone woont nu wel in Turnhout maar heel wat Herentalsenaren kennen haar nog als dochter van Inneke Peeters, destijds van kledingszaak Sorrenti in de Zandstraat. Haar merkwaardige naam dankt ze natuurlijk aan haar vader, de Brit O’Gara die haar moeder tijdens een reis in Israël ontmoette. Beiden bleven contact houden en haar vader kwam naar België.

Beroepshalve is Isaura actief als relatiebeheerder, productie verzekeringen. Haar grote hobby: fotoshoots doen!

Haar deelname aan Miss Fashion is een bevestiging van ‘niet te snel zeggen, ik kan of durf iets niet, je moet altijd je best doen’. Toch stapte ze later in de verkiezingsstrijd van Miss Fashion. “Dat kon en was helemaal geen probleem voor de organisatoren. Bij Miss Fashion steunen de kandidaten elkaar. Zo was er een kandidate die niet direct in badpak wou defileren. We hebben ze kunnen steunen, motiveren en overtuigen om dat toch te doen.”

Op dit moment wordt er volop voor de finaledag gerepeteerd. De finale krijgt als groot thema ‘God is a woman’. De finale is op 28 augustus in Theater Elkerlyc in Antwerpen. Naast de voorbereiding op de finale schaarde Isaura zich de voorbije dagen achter de inzameling van goederen voor de getroffen dieren bij de overstromingsramp in Wallonië.

In afwachting van de verkiezing wordt er flink geflyerd. Zo zet Isaura haar kandidatuur kracht bij. Haar spontaniteit kon zaterdag tijdens het flyeren al heel wat Herentalsenaren overtuigen. En ook dat flyeren doet ze met plezier. Ze kan dat immers doen met haar beste vriendin Maxime. Plezier verzekerd.

Wie Isaura wil steunen kan dat via de QR-code. Gewoon naar haar facebookpagina surfen. Je kan maar één keer stemmen.