Denemarken-België: 1-2, Rode Duivels naar 1/8e finales

De Rode Duivels hebben zich op het EK 2020 geplaatst voor de 1/8e finales. De Rode Duivels kwamen snel op achterstand, 1-0 bij de rust. Na de rust deed de ingevallen De Bruyne de wedstrijd kantelen. Hij gaf de assist voor de goal van Thorgan Hazard en knalde zelf de 1-2 binnen.

Witsel en Eden Hazard vielen net als Vermaelen in en de Denen moesten de 3 punten aan de Rode Duivels laten.

In de 10′ was er een applaus van spelers en publiek, ook van de Belgen en de Rode Duivels, voor de onfortuinlijke Christian Eriksen, die in de match van Denemarken tegen Finland een hartstilstand kreeg en op het veld werd gereanimeerd.

Nederland won met 2-0 van Oostenrijk en zit ook in de 1/8e finales.

DELEN
Vorig artikelVreemde mannen doen zich voor als controleurs Eneco
Volgend artikelStudio 100 Rewind Party
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.