Rode Duivels en Denen geven applaus voor Eriksen

Donderdagavond spelen de Rode Duivels hun 2e wedstrijd in de groepsfase van het EK 2021. In Kopenhagen spelen de Rode Duivels tegen Denemarken. Er wordt nu al uitgekeken naar de 10′ in die match. Spelers en supporters van beide teams zullen dan een hartversterkend applaus geven aan Christian Eriksen. De sterspeler van Denemarken kreeg in de wedstrijd tegen Finland een hartstilstand. Hij werd gereanimeerd en stelt het goed. Eriksen is niet alleen geliefd bij de Denen, hij is en was ook ploegmaat van o.m. Romelu Lukaku, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen en Nacer Chadli.

Italië heeft zich woensdagavond als eerste geplaatst voor de volgende ronde. Italië won met 3-0 van Zwitserland.

Donderdagavond spelen de Rode Duivels al om 18u. Om 21u is er de match tussen Nederland en Oostenrijk.

Het wordt een leuke avond voetbal kijken.

DELEN
Vorig artikelMaximum 50 km/u op Poeyelheide
Volgend artikelOnweders verwacht, noodnummer 1722
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.