Bert Gabriëls in Hangar 3200

Twee keer 50 mensen kunnen dinsdagavond (18 mei) op de parking van de Herentse Hangar 3020 meelachen met mopjes van stand-up comedian Bert Gabriëls. 

Bert speelt om 19u00 en 21u00.

Voor hem zijn het de eerste publieksvoorstellingen in het nieuwe jaar en meteen geeft hij ook de aftrap voor zijn 3de #Eindejaarsconference.

Vanaf het najaar wordt die omgevormd tot een comedyshow, nu al goed voor meer dan 40 voorstellingen in de Vlaamse theaterzalen. Bert krijgt er podiumassistentie van ‘zingende krant’ Johnny Trash en ‘factchecker’ Jeroen Verdick. Beiden zijn er dinsdagavond als support-act ook al bij in Herent. Er zijn nog tickets voor snelle beslissers.

foto: House of Entertainment

DELEN
Vorig artikelVandalen vernielen fietsen kunstwerk
Volgend artikelBeleef Water vanaf 1 juni in Hidrodoe
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.