Beleef Water vanaf 1 juni in Hidrodoe

Hidrodoe heropent zijn deuren op 1 juni. Na een sluiting van 6 maanden kunnen jullie weer volop genieten van water en wetenschap.

Elies Maegh, content officer Hidrodoe: “Het motto van Hidrodoe was dat je overal moet aankomen. Dat klonk helaas wat vreemd door de corona-pandemie. We zijn op zoek gegaan naar een oplossing die ervoor zorgt dat je in Hidrodoe nog volop kan experimenteren met water, zonder je zorgen te moeten maken. Alle contactoppervlakken werden behandeld met een speciale coating, die antiviraal en antibacteriëel werkt.” Zo kan je zonder zorgen met je bubbel een dagje uit naar het waterdoecentrum in Herentals.

In de zomermaanden juli en augustus organiseert Hidrodoe de kunstexpo ‘Zie jij wat ik zie? Schitterend water!’. De allereerste kunstexpo voor én door kinderen. “Onze achtertuin wordt omgetoverd tot een kunstentuin van 800m². De deelnemers zijn druk bezig aan hun kunstwerken, het ziet er veelbelovend uit. Echt geweldig om te zien hoe creatief er met het thema water wordt gewerkt.”

Als bezoeker stem je deze zomer op het kunstwerk dat je het meeste raakt. Begin september volgt de prijsuitreiking.

Tijdens de kunstexpo ga je op zoek naar de Schatten van Vlieg, die dit jaar in het teken staan van het zintuig: zien! Kinderen krijgen bovendien de kans om een waterschilderij te maken.

Je boekt je ticket minstens een dag vooraf via www.hidrodoe.be/koop-je-ticket. Maar haast je, want iedereen wil opnieuw water beleven in Hidrodoe!

DELEN
Vorig artikelBert Gabriëls in Hangar 3200
Volgend artikelVrouw en kind gewond bij ongeval
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.