Valse postbodes bestelen bejaarden

Valse postbodes hebben in Lier en Duffel alleenstaande bejaarden bestolen. Ze bellen aan de deur van een appartement aan en zeggen dat ze van bPost zijn en een aangetekende brief bij hebben. Wanneer de bejaarden naar beneden gaan blijkt een andere dievegge de flat van de bejaarde binnen te dringen en geld en juwelen te stelen.

In Lier sloeg het duo toe in een appartement aan de Kruisbogenhofstraat in Lier. Ook in Duffel sloegen ze toe.

De politie vraagt om verdachte handelingen direct te melden.

DELEN
Vorig artikelPaniek om brandje in achterbouw
Volgend artikelRode Kruis Herentals: 4.500 keer bedankt
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.