Wandelen met Beweging.net in Schriek en Heist-op-den-Berg

Corona is een rare tijd. Voor iedereen is het aanpassen geblazen.

Allen zouden we graag teruggaan naar de gezellige samenhorigheid. Hopelijk kortelings weer, maar ondertussen zitten we niet stil!

Ook beweging.net, de netwerkorganisatie die verschillende partners zoals kwb verenigt, zat verveeld met de realiteit van corona.

Komende Hemelvaart vieren we het bestaan van 100 jaar beweging.net met Rerum Novarum.

Beweging.net wil in dit jubileumjaar locaties en acties in de kijker zetten waar beweging.net en de partnerorganisaties een rol hebben gespeeld in de opstart ervan.

Zo ook in Heist-op-den-Berg, waar de kwb-afdelingen samen met beweging.net het voortouw namen om meer trage wegen open te stellen.

In het kader van 100 jaar en Rerum Novarum worden deze trage wegen extra in de kijker gezet via een wandeling die doorloopt tot 24 mei.

Beweging.net en kwb nemen u op deze manier mee op uitstap. Een beetje vakantie in je eigen regio.

Onderweg heb je de mogelijkheid om te genieten van de pracht van onze natuur.

Er worden plaatsen aangeboden om te picknicken en er is een toilet voorzien.

Op deze plaats heb je de mogelijkheid om frisdrank of enkele versnaperingen uit de automaat te nemen zoals chocomoes en rijstpap.

Juist voor de aankomst zijn er voldoende mogelijkheden om weer krachten op te doen met een broodjesbar, ijskraam en frituur!

Er is keuze uit verschillende afstanden: 3,5 km – 5 km – 7 km (2 opties, aangeduid met 7A en 7B) – 10 km – 12,5 km – 15 km

De routes zijn aangeduid met oranje kwb-pijlen, aangevuld met rood-wit lint.

Vertrek is aan de parochiezaal bij het kerkplein:

Leo Kempenaersstraat 16,

2223 Schriek

DELEN
Vorig artikel‘Ratten vangen, dat doe je zelf’
Volgend artikelCampus Atea wordt site Green Logistics
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.