Denk mee over herinrichting centrum en dorpskern Berlaar

Berlaarse dorpsplein

Het lokaal bestuur wil in de loop van de komende jaren de dorpskern heraanleggen. Maar voor de werken starten en voor we zelfs ook maar een plan laten opmaken, willen we graag de mening van de Berlaarnaar horen.

In maart organiseerden we daarom drie digitale Toekomstcafés waarin een aantal rechtstreeks betrokkenen (handelaars, buurtbewoners, …) en leden van de adviesraden zaten. Samen met hen brachten we belangrijke noden en verwachtingen in beeld.

In een volgende fase nemen we die zaken graag met alle Berlaarse burgers onder de loep. Via onderstaande link kan je tot 31 mei 2021 jouw mening geven over waaraan we op het nieuwe Berlaarse dorpsplein aandacht moeten besteden.

Geef je mening

Hoe neem je deel?Om deel te nemen aan deze burgerbevraging, moet je jezelf registreren op het digitale platform via deze link. Daarna kan je op het platform aan de slag, momenteel kan je er alleen het project rond de heraanleg van de dorpskern vinden.Bekijk aandachtig alle informatie op het platform, daarna kan je jouw mening geven op volgende manieren:- Per thema worden er enkele scenario’s voorgesteld. Je kan stemmen op jouw favoriete scenario door op het duimpje bij dat scenario te klikken.- Zie je een scenario waar je jezelf helemaal niet in kan vinden? Dan kan je ook een tegenstem uitbrengen door daar op het duimpje omlaag te klikken.- Samen geraken we verder: je kan daarom tot slot ook reacties achterlaten op voorstellen.** Let op: we geloven in vrijheid van meningsuiting. Maar er zijn natuurlijk wel enkele spelregels. Berichten die aanzetten tot discriminatie, berichten van politieke aard, berichten met een kwetsend taalgebruik, commerciële berichten en berichten die de grenzen van het fatsoen en een normale, inhoudelijke discussie overschrijden, worden verwijderd.

foto en bericht: gemeente Berlaar