Denk mee na over de Herentalse ABO-as

De toekomst van de as Augustijnenlaan-Belgiëlaan-Olympiadelaan is volop in de maak. Het ontwerpteam heeft vier verhaallijnen voorgelegd aan overheden en officiële instanties om een eerste zicht te krijgen op de haalbaarheid. Daarna was het de beurt aan de ondernemers, de scholen en andere organisaties rond de as om te kijken wat deze verhaallijnen voor hen betekenen.👉🏻 En nu komt de Herentalsenaar aan bod. Geef nog tot 16 mei uw mening over de verschillende verhaallijnen via www.pakherentalsaan.be.

DELEN
Vorig artikelACV verwerpt loonnorm en coronapremie
Volgend artikelBKOffshore powerboats in Lummen
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.