W.S.C. wil eind mei koers voor aspiranten organiseren

De Herenthoutse Wieler- en Supportersclub (H.W.S.C.) hoopt van Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) dinsdag positief nieuws te krijgen voor het inrichten van een wielerwedstrijd voor asprianten. De W.S.C. wil op zondag 30 mei een koers voor aspiranten organiseren. Cycling Vlaanderen heeft een verbod voor de organisatie van wielerwedstrijden ingesteld tot 16 mei. Door de mindere coronacijfers moet het volgens de minister mogelijk zijn om opnieuw amateurwedstrijden te organiseren in het tennis, voetbal en wielrennen.

DELEN
Vorig artikelDaan Soete prima op mountainbike in Barcelona
Volgend artikelDaar is de belastingsbrief
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.