Duivelskoppel krijgt levenslang voor moord op Christine Lenaerts

Marc Laudet en Ashley Van de Velde zijn door de assisenjury veroordeeld tot levenslang. Er zijn geen verzachtende omstandigheden. De twee ontvoerden, gijzelden en vermoordden in april 2018 gevangenisverpleegster Christine Lenaerts uit Grobbendonk.

De twee kunnen niet eerder dan 20 jaar op proef in voorlopige vrijheid gesteld worden. De twee krijgen ook nog 15 jaar dat ze ter beschikking moeten blijven van de strafrechtbank.

DELEN
Vorig artikelWolvin Noëlla heeft opnieuw welpjes
Volgend artikelStormwind blaast boom omver op Geelseweg
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.