Herentalsenaar met musical in Amerikaanse televisieserie

Een Amerikaanse tv-productiemaatschappij, gaat een reality tv-serie met de titel “Opening Night America” produceren, waarin vier verschillende musicals verder zullen worden ontwikkeld. Eén van de musicals die aan bod zal komen in de tv-serie, die binnenkort gemaakt zal worden op Amerikaanse bodem, is “Legends of Arahma”.Deze musical is geschreven door Herentalsenaar Dries Janssens en zijn Engelse medeschrijver Joseph Purdue.

Legends of Arahma is een fantasy musical die het avontuur volgt van twee jonge 19de-eeuwse ontdekkingsreizigers die terechtkomen in een mystieke wereld genaamd Arahma, waar ze de strijd moeten aangaan met allerhande vijanden die het voortbestaan van deze wereld en haar volkeren bedreigen. Scenario en teksten door Dries Janssens en muziek en teksten door Joseph Purdue.

Opnames voor Opening Night America zullen deze zomer van start gaan in de VS. De schrijvers zullen in elke aflevering uitvoerig te zien zijn en in het proces begeleid worden door ‘celebrity mentors’, waaronder Broadway- en Hollywoodactrice Kristin Chenoweth.

DELEN
Vorig artikelOpwaardering kanaalkom
Volgend artikelRioleringswerken en fietsstraat in Sint-Jobstraat
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.