Aanleg fietspaden tussen Lindekens en oprit E313

Werkzaamheden aan de N13 tussen Nijlen en de E313

Samen met het Agentschap Wegen en Verkeer start de gemeente Grobbendonk midden mei met de aanleg van de nieuwe fietspaden langs de N13 tussen Nijlen en de E313. Deze wegenwerken brengen hinder met zich mee. Die hinder zal vooral merkbaar zijn tijdens de riolerings- en wegenwerken.

Het verkeer richting Nijlen wordt omgeleid langs de E313 en de gemeente Herenthout. De rijrichting van Nijlen naar Herentals blijft open, uitgezonderd bij de heraanleg van het kruispunt Lindekens. Het lokaal verkeer rijdt in deze fase via een lokale omleiding.

Als de huidige timing aangehouden kan worden, zijn de werkzaamheden afgerond tegen het laatste weekend van juli. Heeft u vragen? Dan kunt u meer informatie verkrijgen via:

  • vragen@n13fietsveilig.be
  • 0470-11 21 02 (tussen 8.30 en 16.00 uur)
  • 014-62 22 11 (noodnummer)