Horeca Middenkempen start affichecampagne Couvert Ouvert

De 230 horecazaken die bij Horeca Middenkempen zijn aangesloten kondigen de heropening van de horeca aan met een affichecampagne. De Middenkempen tellen 650 horecazaken. De uitbaters van de horeca hopen echt van harte dat 8 mei de heropening van de terrassen werkelijkheid wordt. De heropening wordt aangekondigd met de posters ‘Couvert Ouvert’.

Horeca Middenkempen hoopt dat van het vast personeel dat de horeca ondertussen verliet toch een deel naar de sector terugkeert, zowel flexijobbers als vast personeel.

DELEN
Vorig artikelKan GP België op Francorchamps doorgaan
Volgend artikelBuurtplek ’t Werft is succes
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.