Gemeente Olen zoekt klimaatmakers

Op woensdag 21 april kunnen inwoners van de gemeente Olen deelnemen aan het online startmoment van de Olense Klimaatmakers. Aanvang: 9.30u.

Klimaatmakers zijn geëngageerde inwoners die willen meewerken aan een klimaatvriendelijke gemeente. Het gemeentebestuur, Avansa Kempen en IOK gaan samenwerken met die inwoners. Die doen voorstellen om de leefkwaliteit in de gemeente naar de toekomst toe te verbeteren.

Alle info vind je op www.klimaatmakers.be/olen.

DELEN
Vorig artikelBuurtplek ’t Werft is succes
Volgend artikelJaagpad naast ’t Saske wordt verniewd
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.