Pad naast Hooibeek krijgt grijze toplaag

Het paadje naast de Hooibeek in het grensgebied van Geel, Retie en Mol wordt een volwaardig wandelpad. Het paadje wordt 1.5m breed en krijgt een toplaag van grijze porfier, teelaarde en gewassen zeezand. De heraanleg gebeurt over een afstand van 1.6 km tussen Sas 6 op het kanaal Herentals-Bocholt tot aan de Geelsebaan (N18). Ook het stuk van Sas 6 tot aan de Europalaan wordt heraangelegd.

De werken starten op 3 mei en duren tot eind juni. Fietsers en wandelaars moeten dan een omleiding volgen.

DELEN
Vorig artikelSjockfestival verplaatst naar 2022
Volgend artikelGewestweg krijgt nieuwe fietspaden
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.