Jogger trapt chihuahua dood

Hondenbaasjes reageren verontwaardigd op de jogger die in Puurs tijdens het joggen een chihuahua een trap verkocht. Het hondje overleefde de klap niet. De feiten gebeurden donderddagnamiddag op de fietsweg naast de oude spoorlijn tussen Oppuurs en Puurs.

De chihuahua Georgio was 7 jaar oud. De dader, vermoedelijk een man tussen de 30 en 40 jaar met bruin haar, wordt opgespoord. Wie info heeft kan terecht bij Frederic Meirsman, 0470-11 58 72 of bij de lokale politie Klein-Brabant, 03-293 22 22.

DELEN
Vorig artikelBedrijvige Kempen: Huidproducten SELF veroveren de wereld
Volgend artikelSeraing – Lierse Kempenzonen
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.