Openbaar onderzoek Heat 21 gestart

Dinsdag is in Herentals het openbaar onderzoek naar de realisatie van Heat 21 gestart. Het bedrijvencomplex met magazijnen, bedrijfsunits en een toren van 10 verdiepingen moet op de plaats komen van de vroegere gebouwen van Henrad aan de Herenthoutseweg in Herentals.

Op het industrieterrein heb je nu al Link 21 en Frame 21.

De ontsluiting van Heat 21, een project van Heylen Warehouses en de Molenwater Group, gebeurt via de Herenthoutseweg en de Diamantstraat.

Het openbaar onderzoek loopt tot en met 11 mei 2021.

DELEN
Vorig artikelLierse Kempenzonen versterkt zich met Thibaut Van Acker
Volgend artikelMarcel Vets (85) overleden
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.