21-jarige valt uit raam na controle lockdownfeestje

Een 21-jarige jongeman uit Deurne is de voorbije zondagochtend omgekomen toen hij uit het raam op de vierde verdieping van hotel Ibis in Antwerpen viel. De man wou zich net als zijn 7 vrienden wegsteken voor een politiecontrole op een lockdownfeestje. De politie was verwittigd dat er teveel lawaai was.

De politie probeerde de man nog te reanimeren maar hij overleefde zijn val niet.

Ook in Borgerhout raakte een vrouw zaterdagnamiddag al gewond toen ze aan een lockdowncontrole op een feestje wou ontsnappen.

DELEN
Vorig artikelBrand legt bowlingzaal in de as
Volgend artikelSkatepark Volle Vaart wordt hertekend
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.