Gemeentebestuur Olen verlengt ondersteuningsmaatregelen corona

Het gemeentebestuur van Olen verlengt de ondersteuningsmaatregelen voor de Olense verenigingen, horeca-uitbaters, gebruikers van hallen van Teunenberg.

Een overzicht van de maatregelen: verenigingen die bij de gemeente een renteloze lening afsloten moeten dit jaar geen aflossing betalen, de lening wordt met één jaar verlengd, de vaste gebruikers van de hallen op Teunenberg moeten dit jaar geen huur betalen, de uitbater van het cafetaria van de sporthal ziet een deel van de verplichte concessievergoeding wegvallen, de cafébazen zien de belasting op het plaatsen van terrassen op openbaar domein kwijtgescholden.

Verenigingen en buurtcomités die bij de gemeente feestmateriaal willen lenen, hoeven daar tot eind 2022 niet voor te betalen. Het gemeentebestuur steekt de verenigingen daarmee een hart onder de riem en geeft ze, ook de gewone Olenaars, zuurstof om na de coronaperiode eenvoudig opnieuw en zonder zorgen op te starten.

DELEN
Vorig artikelClub NXT – Lierse Kempenzonen
Volgend artikelBrand legt bowlingzaal in de as
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.