KVC Westerlo – RWDM

KVC Westerlo speelt vrijdagavond om 20u thuis tegen RWDM. Caubergh is geblesseerd. KVC Westerlo denkt al volop aan volgend seizoen. Negen spelers zijn einde contract. Daaronder zijn de huurcontracten van de Turkse aanwinsten Berke Özer, Atabey Cicek en Baris Alici. Die zullen waarschijnlijk niet door hun moederclubs verlengd worden.

Andere spelers met einde contract of die mogen vertrekken: Ange-Freddy Plumain, Kurt Abrahams, Fabien Antunes, Maxime Biset, Ambroise Gboho en Christophe Janssens.

DELEN
Vorig artikelFrietketel zet keuken woning in brand
Volgend artikelAuto tegen boom
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.