(Nog) geen straatraces in Olen

Er zijn nog geen straatraces vastgesteld in Olen. Liefhebbers van snelle wagens waren het voorbije paasweekend al wel naar de parking van het Shopping Park Olen aan Decathlon gekomen om het een en ander te bespreken. Alles verliep coronaproof en kleinschalig. Er was nog geen overlast en alles verliep coronaproof. De politie Neteland houdt er ook rekening mee dat de straatracers zich naar het nabijgelegen voormalig militair domein Teunenberg zullen verplaatsen.

DELEN
Vorig artikelHandelaars Zandstraat lanceren Lenteshopping
Volgend artikelOpletten voor gladde wegen
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.