Handelszaken Kempen zien omzet dalen

Het heropenen van niet-essentiële handelszaken, weliswaar op afspraak, is geen goede zaak voor de handelaars. Ook in onze regio zien de handelaars overdag weinig of geen klanten. Buiten een aantal vaste klanten is het vaak huilen met de pet op. Weinig klanten reserveren. Ze denken vaak dat ze na reservatie niet anders kunnen, moreel verplicht zijn om te kopen. Ook het ter plaatse reserveren vinden klanten te omslachtig. Zowel handelaars als klanten/shoppers zijn er zeker van dat er andere formules kunnen uitgedacht worden om coronaveilig te winkelen.

,

DELEN
Vorig artikel67 geboortes in moederhuis AZ Herentals
Volgend artikelHandelaars Zandstraat lanceren Lenteshopping
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.