Gezin geraakt tijdig uit brandende woning

Een gezin van vijf is de voorbije nacht tijdig uit een brandende woning geraakt aan de Jachtweg in Weelde (Ravels). De bewoners werden gewekt door het brandalarm. De man en de vrouw konden hun drie kinderen tijdig in veiligheid brengen. De man deed nog meer. Hij kon de auto uit de garage rijden en de deuren van de woning nog achter zich sluiten. Daardoor werden de verschillende ruimtes afgesloten en bleef de brand beperkt. Er is wel veel rookschade in de woning. Het gezin kreeg opvang bij familie. De oorzaak van de brand ligt mogelijk bij een kortsluiting aan de elektriciteitskast.

DELEN
Vorig artikelBrand vernielt oude paardenstallen
Volgend artikelStad Geel wil conferentie over De Zegge
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.