Dierenvoedselbank pakt overschotten aan

Sinds half maart kunnen dierenfans in Turnhout naar de Dierenvoedselbank. Het is een aanvulling op de gewone Voedselbank. Turnhoutenaars die via het OCMW naar de Voedselbank gestuurd worden kunnen ook voor hun dieren een voedselpakket meenemen. Ook andere dierenliefhebbers die krap zitten kunnen er zonder brief van het OCMW terecht.

Dierenfans die een beroep willen doen op de Dierenvoedselbank moeten zich op donderdagmiddag vanaf 13u aanmelden in het secretariaat van de Voedselbank, Otterstraat 114 in Turnhout.

De Dierenvoedselbank vraagt ook om donaties van eten voor dieren, verzorgingsmiddelen voor dieren, kattenbakken, kattenbakvulling, dierenspeeltjes. Je kan die spullen kwijt bij o.a. Happy Woefke in de Zandstraat 136 in Turnhout.

foto: archief