Reserveren voor paasvieringen

In de parochie Sint-Martinus in Olen zijn er met Pasen 5 vieringen waarop telkens 15 personen max. zijn toegelaten, kinderen onder 12 jaar niet meegerekend. Op zondag zijn er vieringen om 8, 9, 10, 11 en 12u.

Na de paasvieringen worden er door de vormelingen potjes met paasbloemen verkocht. Ze kosten 3 euro.

In de kerk worden nog altijd groenten en fruit in blik, suiker, thee koffie, rijst en pasta ingezameld. Van die goederen worden voedselpakketten gemaakt die dan later aan mensen in armoede worden uitgedeeld.

DELEN
Vorig artikelCoronabetogers riskeren coronaboete
Volgend artikelVlaams Muziek Theater streamt paasconcert
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.