Geen overnemer voor de Boekenbeurs

Er is geen overnemer voor de Boekenbeurs, een van de activiteiten van Boek.be. De Boekenbeurs stond in de etalage en verschillende stadsbesturen (Gent, Mechelen) hadden interesse laten blijken om ze op hun grondgebied te organiseren. Zo waren er in totaal 23 geïnteresseerden om de boekenmanifestatie begin november te organiseren. Helaas deed niemand een bod.

Op 19 april vervalt de gerechtelijke bescherming over het bedrijf Boek.be. De Boekenbeurs van 2019 was dus mogelijk de laatste in die vorm.

DELEN
Vorig artikelMagali Kempen in 3e ronde ITF Monastir
Volgend artikelProcessierupsen zijn er al
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.