Ganse maand april is het Dwars door Kasterlee

Vanaf zaterdag 2 april tot en met zondag 2 mei kan je in Kasterlee deelnemen aan de loop- en wandelklassieker ‘Dwars door Kasterlee’. De start van de route van 10 km is aan de Hoge Rielen in de Molenstraat. Per deelname betaal je 5 euro (over te schrijven of via QR-code) en daarmee steun je het centrum voor integrale gezinszorg de Merode. Er kan gestart worden in groep/bubbel of individueel, tussen 8 en 17u.

Dwars door Kasterlee is een initiatief van AC Lichtaart, Tjak Tielen, SK Kasterlee en de deelsportraad van Tielen.

Alle info op www.dehogerielen.be/dwarsdoorkasterlee.

DELEN
Vorig artikelZelftests corona bij apotheker vanaf 6 april
Volgend artikelEetdag en hesjes JH Kapao
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.