Bobbejaanland mag niet heropenen op geplande 1 april

Het Overlegcomité van de verschillende regeringen heeft de versoepelingsmaatregelen van 1 april op pauze gezet. De stijgende besmettingscijfers van corona zijn de oorzaak. Door de nieuwe strenge maatregelen kunnen de pretparken niet open op 1 april.

Ook Bobbejaanland in Lichtaart ziet de heropening dus uitgesteld. De verantwoordelijken van het park hopen op een heropening vlak na de paasvakantie of net zoals de horeca op 1 mei.

De paasvakantie die normaal een drukke periode is, zien ze in Bobbejaanland aan zich voorbij gaan.

DELEN
Vorig artikelJos Verlooy beste Belgische ruiter
Volgend artikelAuto tegen boom
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.