Eindelijk na 10 jaar procederen KMO-zone in Berlaar-Heikant

De laatste beletsels tegen de KMO-zone in Berlaar-Heikant zijn weggeruimd. Igemo en het gemeentebestuur van Berlaar krijgen de toelating om op een terrein naast de Aarschotseweg in Berlaar-Heikant een industriezone uit te bouwen. Het gaat om een terrein van 6.5 ha ter hoogte van de Huttestraat. Er is plaats voor een dertigtal middenstanders en kleine ondernemingen. Er moet nog wel een omgevingsvergunning aangevraagd worden. De gronden zouden eind dit jaar kunnen verkocht worden. Bouwen kan in 2023.

Igemo en het gemeentebestuur zijn al tien jaar met het dossier bezig.

DELEN
Vorig artikelTake Away Noordstar op 27 maart
Volgend artikelAlbert Heijn komt naar Kasterlee
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.