Drugs, lachgas en teveel gedronken

De politie hield het voorbije weekend alcohol- en drugscontroles in Lille en Oud-Turnhout. Daarbij werd een geseinde persoon opgepakt. De agenten vonden kleine hoeveelheden drugs en lachgas. Er werden 3 PV’s uitgeschreven voor inbreuken op rijbewijs, verplichte keuring en autoverzekering. Er werden 66 bestuurders gecontroleerd. Vijf chauffeurs hadden teveel gedronken. Vier moesten gedurende 3 uur hun rijbewijs inleveren, één bestuurder was 6 uur zijn rijbewijs kwijt.

DELEN
Vorig artikelVan Moer 2e en Bakelants 4e in Tirreno
Volgend artikelKan Lierse Kempenzonen toch in 1B blijven
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.