Duivenbond Achter Olen in garage

De circa 30 duivenmelkers van Onze-Lieve-Vrouw Olen hebben een nieuw duivenlokaal gevonden. Na de sluiting van café Duivenbond was de toekomst van het lokaal moeilijk geworden. Duivenmelker Jos Goossens reikte een helpende hand. De garage van zijn woning werd ingericht als duivenlokaal. De garage werd ontruimd, de muren geschilderd, het lokaal kreeg sanitair en elektriciteit. Van de voetbalclub die stopt kregen ze tafels en stoelen. Er kunnen in het lokaal 50 duivenliefhebbers terecht. Het nieuwe lokaal in de garage ligt amper op 100 m van het oude lokaal.

DELEN
Vorig artikelGrenscontroles waarschuwen voor inreisverbod
Volgend artikelBrandweer blust grote afvalberg
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.