Staking in postsorteercentrum: minder post

Donderdagochtend hebben 35 van de 62 postbodes verbonden aan het postsorteercentrum in Heist-op-den-Berg het werk neergelegd. Ze deden dat omdat ze niet akkoord gaan met de nieuwe postrondes die voor hen uitgetekend werden. Door de actie was er minder postbedeling in de Heistse deelgemeenten en Herselt. Vrijdagochtend is er nieuw overleg. Komt er dan geen oplossing uit de bus dan is een volledige actie niet uitgesloten en kan het zijn dat er in Heist-op-den-Berg en Herselt vrijdag helemaal geen postbedeling is.

DELEN
Vorig artikel460 ontslagen bij Bosch
Volgend artikelUitbater restaurant Dubrovnik stierf natuurlijke dood
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.