Restaurant De Wingerd botst met Camping Dinner op coronakafka

Begrijpe wie begrijpe kan. De uitbaters van restaurant De Wingerd in Vorselaar konden tweemaal succesvol een take-away voor eigenaars van een mobilhome verzorgen. Het voorbije weekend konden de mensen met een mobilhome in Vorselaar op de parking van De Wingerd van een viergangenmenu genieten. Ook op andere plaatsen in Vlaanderen gebeurde dat.

Volgens chef Pieter Coomans en gastvrouw Jolien Laenen van De Wingerd zien de overheid/het Crisiscentrum, zulke initiatieven niet graag gebeuren. Ze schept nu coronaduidelijkheid. Eten op de parking mag niet want die parking hoort bij het restaurant. De viergangenmenu opeten in de mobilhome geparkeerd naast de baan kan wel. Voor De Wingerd in Vorselaar mogen de smulpapen gerust op de parking van de bib en het gemeentehuis hun menu gaan opeten.