Dode bij ongeval op E313 in Massenhoven

Op de E313 is woensdagnamiddag richting Antwerpen ter hoogte van Massenhoven een 28-jarige bestuurder om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde in de staart van een file die er stond na een ongeval in de Kennedytunnel in Antwerpen. De ongelukkige reed achteraan tegen een vrachtwagen. De E313 was enkele uren volledig versperd. Het verkeer moest de E313 in Herentals-West verlaten en via de omleidingsweg richting Massenhoven rijden.

DELEN
Vorig artikelZiekenhuispersoneel boos op Pfeizer
Volgend artikelTwee mannen en vrouwen opgepakt na home-jacking
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.