Wonderjaar Wout van Aert in boekvorm

Journalist Bart Lamers heeft zijn boek ‘Het wonderjaar van Wout van Aert’ klaar. Het verscheen bij Willems Uitgevers in een reeks over bekende sportlui. Volgens Lamers zorgde Wout van Aert met zijn geweldige prestaties voor de nodige lichtpuntjes in het voorbije coronajaar.

Lamers interviewde voor het boekje mensen uit de entourage van de wielrenner, en personen uit het wielerwereldje die de prestaties van Wout prima kunnen schetsen en kaderen.

Er zijn gesprekken met o.m. Toon Claes, othopedisch chirurg in het AZ Herentals die Wout opereerde na zijn crash in de Ronde van Frankrijk. Ook Erwin Vervecken, Paul Herygers en zelfs de cafébazen Simonne Lievens (Molenhuis) en Jo (café Welkom).

Het boekje ‘Het wonderjaar van Wout van Aert’, telt 144 blz, kost 14.5 euro en ligt in de boekhandel.