Organisatoren festivals krijgen half maart duidelijkheid

Half maart krijgen organisatoren van festivals in het Neteland meer duidelijkheid over wanneer, waar en hoe ze coronaproof een festival mogen organiseren. Op dat moment hopen ze bij het Overlegcomité meer duidelijkheid te hebben over de stand van zaken na de massale vaccinaties.

In onze regio hopen de organisatoren van o.m. De Gladiolen, Na Fir Bolg en Clamotte Rock dan op positief nieuws.

Ook bij de culturele centra van Mol, Geel, Herentals en Heist-op-den-Berg hopen ze dan op positief evenementennieuws.

foto: archief

DELEN
Vorig artikel195 nieuwe coronabesmettingen
Volgend artikelNieuwe eigenaars zonnepanelen voelen zich bedrogen
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.